Fornøyd fisker i Skeena river

Laksefiske i Canada

Be om pris

Prisen inkluderer

9 dagers tur med 6 dagers guidet fiske.
Kost og losji på destinasjonen.
All bakketransport i Canada.

Priser forutsetter gruppe på min. 4
Forøvrig se våre betingelser.

Spørsmål/bestilling

ringberg@opplevverden.no

(+47) 90569805

Laksefiske i British Columbia, et paradis for alle fiskere. Å dra i land en storlaks er den største drømmen for mange fiskere. Her lander de fleste mer enn de kan drømme om! Drømmer som dette kan bli virkelighet! Du kan nå dra på ditt livs fiskeeventyr med mye laks, flott natur og et rikt dyreliv.

I vårt fiskeparadis har man mulighet til å dra opp noen av de største laksene i verden. Fiskeområdet ligger i nord-vest Canada, ved sydspissen ved Alaska, og vi arrangerer turer dit i fra slutten av juni til begynnelsen av oktober. Turene er tilpasset for enkeltpersoner eller mindre grupper.

Om våren er det Chinook (kongelaks) som først begynner å leke. På sen-sommeren kommer andre laksetyper opp, som Sockeye, Pink og Chum og om høsten deltar også Coho i leken. Steelhead og annen ørret kan du fiske hele sesongen, men som fluefiske best i september oktober.

Fiskeområdet er rundt Terrace i British Colombia og i hovedsak Skeena River og Kitimat River. Skeena River er den største av disse og den strekker seg 570 km gjennom det canadiske terrenget før den munner ut i Stillehavet. I denne elven er det anslått at det leker opp til 5 millioner laks hvert år. Kitimat River er noe mindre, men en av verdens mest fiskerike elver i forhold til størrelsen. En fiskereise hit vil bli et minne for livet.

Fiskerne blir tatt imot av guidene når de ankommer flyplassen i Terrace. Turen går deretter videre til innkvarteringen hvor de bor under hele oppholdet, og forberedelsene til et spennende laksefiske er i gang.

Fisket starter tidlig om morgenen med frokost og lunsj servert ute, og dagen avsluttes med en bedre middag.

Det er også muligheter for å sette av en dag hver hvor en drar til Alaska, fisker etter storrøya i glitrende fjellvann eller drar på havfiske etter storfisken i Stillehavet.

Vi har erfarne fiskeguider slik at dere skal få en unik fiskeopplevelse, og som en av våre guider sier: ”Det er ikke bare fiske vi tilrettelegger og hjelper til med, dere fiskere står vendt mot elven, mens vi må passe på når bjørnen kommer luskende bak ryggen for å få mat…”

Behov for litt ekstra spenning i forbindelse med fisketuren når du først er "over there"? Hvorfor ikke kombinere en fantastisk fiskereise full av spenning og aktiviteter med en naturopplevelse utenom det helt vanlige i Rocky Mountains?. Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med å tilpasse fiskereiser etter dine ønsker!