OpplevVerden på messe.

Om oss

  • Følg oss gjerne på Facebook.
  • Slik tar det seg ut når OpplevVerden er på vei til messe.

God jakt/villmarksreiser er en stor og sterk opplevelse. Du vil aldri glemme et opphold i villmark langt mot nord. Eller syd. Uansett om du vil jakte på bjørn eller reise på løvesafari i Afrika så skal opplevelsen være positiv. En arrangør av villmarks reiser skal bringe deg trygt frem, - og tilbake. Samt gi deg et positivt opphold med riktig innhold. Jakten på en reisearrangør med riktig erfaring er nå over. Du har funnet OpplevVerden. Nå kan den virkelige jakten begynne.

 

Her i OpplevVerden finner du de seriøse og ledende reisearrangørene innen villmarksreiser. Uansett hvor i verden du vil reise, bør du finne en reise hos oss. Har vi ikke lagt din reise ut på nett, ta kontakt med oss.

Vi har reiser og destinasjoner for alle erfarings- og ferdighetsnivåer. Du må ikke være supererfaren rytter for å reise på hesteferie med OpplevVerden. Vær tydelig på dine ønsker og ferdighetsnivå og vi vil tilpasse din reise slik at den blir passe utfordrerne og spennende.

Vi benytter oss av underleverandører som er spesialister på sitt fagfelt og vår erfaring gjør at du unngår fallgruvene når du reise med oss. Vi bruker flyselskaper hvor vi har god erfaring med spesialbagasje og vet hvilke flyplasser som ikke skaper problemer for reisende med spesialbagasje.

Våre kontakter med speditører og preparanter gjør at du er sikker på frakt av det du har høstet enten det er fisk eller vilt. Reisen er ikke ferdig før storlaksen henger på din vegg, - når du reiser med OpplevVerden.

Du er hjertelig velkommen å kontakte oss for en uforpliktende prat på telefon eller ta kontakt med oss på kontaktskjema på denne nettsiden. Vi er også representert på de ledende og seriøse messene for villmarksreiser. Og følg oss gjerne på Facebook...