Referanser

Vi har en rekke referanser fra mange av våre turer. De som har opplyst sitt telefonnummer eller epostadresse står du fritt til å kontakte for å bekrefte referansene og stille spørsmål om deres opplevelser med oss. Og skulle du ønske å kontakte noen av de som er oppført uten kontakt- informasjon eller du ønsker flere referanser enn de nedenfor, ta kontakt og så gir vi deg flere.

Hei!

Da har jeg returnert etter noen fantastiske dager i Sør-Afrika i 2015. Jeg fikk alle dyrene jeg håpet på og drømte om: Impala, springbukk og en flott kudu-okse. Det hele ble avsluttet med et fint villsvin. Alle trofene skal prepares og ettersendes.

Jeg var eneste jeger på farmen og hadde Meyrick Bowkers fulle oppmerksomhet, ikke bare på jakt, men også i andre sammenhenger som frokost, middag, utflukter til Elefantparken, utstopper etc. Jeg fikk også god kontakt med Meyricks far, kone og datter. Meyricks søskenbarn, Kevin, med kone kom på besøk hvor bl.a . grilling av indrefillet kudu (den jeg fellte) sto på programmet. Jakten var meget effektiv. Jeg hadde felling eller andre opplevelser på hvert forsøk.

Været passet meg utmerket med temperaturer fra 7-15 grader C og noe vind. Det kom også litt regn. Jeg er glad jeg tok med vindtett gore-tex dress. Den passet utmerket. Det kalde været medførte også fravær av innsekter.

Reisen til og fra Norge gikk prikkfritt, selv om flyturen mellom Frankfurt-Johannesburg er plagsom lang. Det hele kunne ikke ha vært bedre gjennomført.

Med vennlig hilsen Ove Grøtheim


Svartbjørn- og Grizzlyjakt er for mange norske jegere en drøm, og vi jegere er ikke så forskjellig. Endelig har vi fått spart opp nok penger til å ta turen til Canada på jakt etter både grizzly og svartbjørn. Vegard og Sindre kan felle 2 grizzly og 4 svartbjørn tilsammen. På 10 dager jakt blir det full klaff.

Jaktglede på tur.

Les hele historien her.

Det finnes lite som er mer spennende enn å forfølge store grizzlyspor innover skogen med rifla ladd og klar til bruk! Vegard og Sindre.


Hei !

Tenkte jeg skulle skrive noen ord etter vår første tur til Sør-Afrika. Denne turen ble en flott opplevvelse for oss begge.Vertsfamilien var meget gjestefrie og vi ble godt ivaretatt,Meyrick var en hyggelig og dyktig kar og vere sammen med.Vi hadde noen fine jaktdager og fikk bra uttelling, blesboken var visstnok av bra størrelse også. Jan Aage fikk Oryxen sin tilslutt
etternoen hektiske turer.Duikeren slapp unna, men dei andre dyra fikk vi. Mange fine jakt og naturopplevvelser hver dag.
Dette ble en kjempetur for Jan Aage og meg !

Mvh Aage Knutsen, Mai 2014 


Svartbjørnjakt i British Columbia 2013

Hei , vil bare sende noen ord og fortelle at svartbjørnjakta er vel overstått. Mike var en kjempekar, vi kom veldig godt overens, mange felles inntresser og god kjemi. Tok en bjørn kl 9 første dagen, men så ville sjefen min ha en også så jeg tok nr 2 tirsdag kveld. vi så forøvrig veldig mye vilt. De to som var på biltur hadde det også veldig bra kjørte nesten 300 mil. 

Det var for tidlig for å ri opp i fjellet, det lå altfor mye snø ,så vi brukte bil og beina.

VELDIG VELLYKKET TUR , TAKK  MVH Vidar Larsen Tlf.: 95709851    


Reiser i nord-Amerika.

Min første kontakt med Atira/OpplevVerden var i forbindelse med grizzlyjakt i Canada og var da helt uten erfaring med slike jaktreiser. Mitt ønske var å kunne oppleve noe spesielt når en først tok en så lang og kostbar reise. Nord i British Columbia ble anbefalt.

Etter fantastiske dager der opp ble Atira et naturlig valg for meg i ettertid. Kunne skrevet en hel bok om de opplevelser jeg hadde sammen med guiden og menneskene her.

Neste valg var pumajakt nær Prince George som også ble en stor suksess. 100 kilos puma er ikke hverdagskost. Sammen med guiden Mike ble det noen utrolig flotte vinterdager i British Columbia’s fantastiske skoger.

Neste tur ble Ulvejakt i Alaska. Den som ønsker noe spesielt bør ta en slik tur vinterstid. Kjørte over 100 mil på scooter i helene på ulv, gaupe og jerv. En må ha god kondisjon og være vant med scooter. Guiden her var en utrolig flott jaktkamerat med stor innsikt i fangst og jakt.

Det som går igjen som en rød tråd i alle mine turer er at Atira/OpplevVerden fremstår som en seriøs aktør i dette markedet og dette gjenspeiler den mottakelsen jeg har fått av jaktguidene.. Videre har de vært flinke til å se hvilke type jakt jeg har hatt ønske om og gjort anbefalinger helt etter mitt hjerte.

Det er en enkel oppgave å kunne anbefale Atira Jakt & Fiskereiser AS/OpplevVerden for de som har ønske om en trygg og seriøs aktør.

Leif E BjellandNedre Økland 16, 5551 AuklandshamnLeif@meglerhuset-rele.no 


Jakt i Namibia


Vært i Namibia med Abiku AS/OpplevVerden en knall bra tur med bra oppfølging av Lars-Even Gangnæs
både før avreise under oppholdet og etter turen. Anbefales å reise med dem hvis dere skal til Afrika. 

Simen Steigen


Jakt i Zimbabwe


Takker Abiku AS/OpplevVerden v/ Lars-Even Gangnæs for turen til Zimbabwe.

Ronny Røiseland


Benyttet meg for første gang av Abiku/Opplevverden som reisearrangør sommeren 2012 på tur til Namibia.Etter flere turer til det afrikanske kontinentet på jakt tidligere, besitter jeg iallfall noe erfaring og på bakgrunn av dette kan jeg på det tryggeste anbefale Abiku som reisearrangør.Spesielt imponert over oppfølgningen i forkant og etterkant av reisen. Dette er noe som spesielt førstegangs reisende garantert setter stor pris på.!

Kvaliteten på jakten underveis var meget bra og trofeer var av høy kvalitet. Det tilstrebes gulltrofeer og dette ble i høyeste grad resultatet på de aller fleste av fellingene.

Jaktform kan i stor grad bestemmes etter eget ønske. Vi la opp til mange mil til fots i løpet av den uken vi var der og kan trygt si at det ønsket ble innfridd:)

Vertskapet på jaktranchen i Namibia er hyggelige folk og du blir tatt godt vare på underveis. Maten på ranchen har et forbedringspotensiale, men utover det er det ingenting å sette fingeren på i forhold til ting som burde vært bedre eller annerledes.

For flere spørsmål er det bare å ta kontakt.

Mvh

Bjørn Trangsrud
Tlf: 920 15 309
e-post: bjorntrangsrud@yahoo.no


Har reist med Abiku/Opplevverden både til Namibia og Sør Afrika (Eastern Cape).

Ny tur bestilt til Namibia april 2013.

Seriøsitet og ærlighet er vel stikkordet.Her er det ikke noe lureri og “samlebåndsjakt”.

Tenker du/dere på en tur til Afrika på jakt så anbefaler jeg helt klart Abiku Safari/OpplevVerden.

Mvh

Harald Grue

Tynset


Familien fra Snillfjord som har følgende å si etter vel gjennomført tur:

Hei Atira.

Jeg vil på vegne av reisefølge fra Snillfjord si tusen takk for en kjempe fin jakttur. Hele turen var bedre enn noen av oss kunne forestille seg. Vi vil uten tvil bruke Atira/OpplevVerden som reiseselskap ved en senere anledning.

Vi har allerede begynt å drømme om neste tur.

Mvh
Ole Johan, Asbjørn og Ole.


Hei Lars-Even

Vil bare si at jeg hadde en fantastisk opplevelse i Namibia. Hyggelig folk, bra tilrettelagt, ja alt var perfekt. Jeg kommer helt sikkert til å behøve”medisin”, for jeg kjenner at ”feberen” herjer og jeg kunne reise tilbake allerede nå.

Takk for et meget bra opplegg.

Med vennlig hilsen/Best regards

Jan Erik Hermanseter


Var i Namibia mars 2011

Vi (jeg og ledsager) er veldig godt fornøyd med opplegget, alt gikk etter planen, både før og etter reisen. Oppholdet på farmen var veldig bra, hyggelige folk. Var kanskje heldige, da det ikke var andre gjester der på det tidspunktet. Følte oss veldig ivaretatt.

Jeg skulle gjort enkelte ting litt anderledes hvis jeg hadde forutsett skyteavstander under avskytingsjakten......!

Har også strukket mine etiske regler for jakt betydelig når det gjelder: Skyteavstand, bakgrunn, hodeskudd, skyte fra bil etc.

Når det gjelder jakta generelt, blir det veldig mye bilkjøring, noe de enorme avstandene tar skylda for.Mange nye opplevelser, annerledes natur, hyggelige folk, masse dyreobservasjoner - i alt, veldig bra.

Nå gjelder det bare at trofeene kommer i hus.......

Vennlig hilsen

Jan Hatlestad


Min erfaring med Abiku/Opplevverden som jaktreiseselskap er meget positiv.Før turen fikk vi gode opplysninger om jaktområdet, viltet og vertskapet.Og opplysningene stemte med virkeligheten.Vertskapet vårt under oppholdet var trivelig og profesjonelt. Og ikke minst jakta var god.

Flybilletter og billetter til utvidet rundreise var ordnet godt, og både tur og retur reisen gikk uten problemer.Vi fikk hjelp til hvordan vi på beste måte kunne få preparert og få hjem trofeene.

Abiku/OppevVerden har vist at det er et seriøst selskap.

Med hilsen

Ingvar Ness


Vi bestemte oss i sep/okt om å ta en tur til Namibia og etter timer på nett fant vi ut at prisene og opplegget til Abiku/Opplevverden var det vi ville ha.

I tillegg hadde jeg vært i kontakt med Lars-Even flere ganger på messe og telefon og han hadde "holdt meg varm". Veldig bra start på kundeforholdet.

Så var det tid for å ta kontakt og bestille og det ble nok en god telefonsamtale med Lars-Even.
Papirer og mailer kom på løpende bånd og når det var noe ekstra ble det noen telefoner. Det manglet ikke på informasjon. Vi følte nesten at vi hadde vært der før.

Når vi ankom etter en lang flyreise med mellomlandig. Gikk vi inn i passkontrollen, ingen problemer for så inn på våpenkontoret også der var problemfritt. 30min tok det fra vi gikk ut av flyet og til vi var igjenom mølla.

Når vi da ankom farmen ble det fort klart at vi ikke rakk å jakte den dagen så vi pakket oss inn på rommet og gikk i baren og fikk oss et par lokale øl. De var veldig gode etter en lang tur på reisefot. Maten var fortreffelig alle dager inkludert matpakkene vi fikk med oss til lunsj.

Vi følte også at vi var i fokus hos vertskapet hele turen og de sto på pinne for oss, gjestene.

Landskapet var variert fra helt slett med gress til områder med to meters vegetasjon og også områder med daler og topper ikke så mye topper i forhold til norsk målestokk men utrolig gøy og snike seg opp og ned.

Dyrelivet var utrolig. Det gikk ikke lang tid mellom hvert dyr vi så. Men jakta var ikke lett da vi hadde et budsjett og forholde oss til og noen arter vi skulle ha.

Vi fikk skutt alle dyrene vi ville ha i løpet av de 7 jaktdagene vi hadde. Anbefaler alle til å ta 7 dager da ting blir litt mer avslappende og da trenger man ikke å skyte det første og beste som kommer.
Av det vi skjøt var det 2 redhartebeest, 2 blesbok, 1vortesvin, 1kudu, 1oryx, 1 eland, 4 springbokk + 1 oryx avskytningsbukk + 11 avskytings springbokker.

Vi var kjempe fornøyd med turen, folkene og ikke minst Abiku/Opplevverden med Lars-Even, ikke ett problem. Med unntak, at på farmen hadde de et stort tysk flagg og det norske hang som en liten snørrklut ved siden av:)

Mvh Rolf Kristian og Håkon Fevik
04.09.2011


Laksefiskeren Johan fra Sverige hadde følgende erfaringer etter laksefiske i Canada:

Hej Atira folket...

Då vill jag bara tacka för en väl genomförd rese plan till Canada och fisket med guiden Michael.

Ni kan vara stolta som har en sådan kontakt, mycket kunnig och tillsammans med hans hustru en fantastisk kombination även på mat fronten.

Sänder en enkel bild.

Mvh Johan Walther / Torsö, Sverige


Tur til East Cape april 2011

Må si jeg hadde bare gode opplevelser av denne turen. Abiku/Opplevverden hjalp til med det jeg lurte på og formidlet kontakt med outfitteren i East Cape (Bowker safaris), slik at turen gikk på skinner. Abiku ordnet også flybilletten til meg. En stor takk til Lars Even.

Jakta var svært bra med en vilttetthet vi Nordmenn bare kan drømme om. Jeg har ikke sett tilnærmet så mye kudu og vortesvin andre steder. Det var en del kveggjerder (lave gjerder) i området, noe jeg vel egentlig ikke var forberedt på. Men man forstår jo fort at disse ikke er til hinder for viltet.

Jaktformen passet meg svært bra med kikkertbruk fra høytliggende utsiktspunkter man nådde med bil og deretter snikjakt til fots når viltet var lokalisert.

Innkvarteringen var hyggelig om enn ikke 5 stjerners (jeg forstår det slik at man kan bo på 5 stjerners lodge mot et lite tillegg). Maten var super og folkene usedvanlig hyggelige.

Bubakken, Kvikne 02.09.11

Trond Livden


Jeg har hatt 2 turer med Abiku/Opplevverden, Namibia i 2009 og New Zealand i 2011.

Begge turene var organisert veldig godt. Abikus/OpplevVerdens samarbeidspartnere i disse landene var seriøse og jeg ble ivaretatt på best mulig måte på alle måter.

Oppfølging og informasjon fra Abiku/Opplevverdens side både før og etter jaktreisene har vært veldig bra.

Utifra min erfaring er ABIKU/OpplevVerden en seriøs og pålitelig aktør i markedet som jeg trygt kan anbefale.

VH

Tønnes Willoch

4623 Kristiansand
mail: stoewi@online.no


Jeg reiste til Eastern Cape som førstegangsjeger med Abiku/Opplevverden da jeg hadde fått tur i konfirmasjons presang. Det var helt utrolig bra vi hadde en meget fin uke og jeg skjøt de dyrene jeg hadde bestilt.

Meyrick og Denham var to meget hyggelige karer som hadde en utrolig kjennskap til området og viltet vi jaktet på. Det var også veldig hyggelig på farmen med masse god mat.

Tusen takk for opplevelsen jeg vil reise igjen.

MVH

Pål Andre
mail: pal_johansen@hotmail.com


Jeg har vært 2 ganger i Afrika, siste gang med Abiku/Opplevverden i Eastern Cape. Det var

var en utrolig kvalitetsheving å reise med Abiku ifht vår første turarrangør.

Dette ble den beste turen sålangt med tanke på jakt, trofeer og guider kjempetrivelige mennesker som vet hva de holdt på med.

Jeg kan trygt anbefale opplegget.

Planlegger ny tur i 2013 og vil bruke Abiku igjen.

Hilsen

Torgeir Nordlien

mail: tnordlien@hotmail.com


Reiste i 2010 med Atira til Canada for å jakte grizzly og svartbjørn. Vi fikk en fantastisk reise og felte til sammen 2 grizzly og 4 svartbjørn på 10 dagers jakt. Med godt organiserte reiser og viltrike områder kan Atira/OpplevVerden anbefales for deg som skal på jakttur.


Sindre Wrangell, 1358 Jar


Vært bra opplegg reist med Abiku/Opplevverden 2 ganger. En gang til Eastern Cape og på drivjakt på villsvin i Tunisia. Begge turene en opplevelse for livet. Fikk god oppfølging før turen, under turen og til og med etter turen. Planlegger ny tur og kommer til å bruke Abiku igjen.

Vennlig Hilsen

Stian Nordlien

mail: norlizzz_87@hotmail.com


Vi reiste med Abiku/Opplevverden til Namibia, 4 elgjegere fra Finnskogen i 3 generasjoner.

Vi var meget fornøyd med oppfølging fra Abiku og med oppholdet, guider og jakten.

Totalopplevelsen var helt topp og det ble også tilrettelagt lokalt for både eldstemann på 76 år og yngstemann på 19.

Vi kan trygt anbefale Abiku/OpplevVerden med vår kontakt Lars-Even til andre utifra vår opplevelse.

mvh

Tom Jord
Skogeier Grue Finnskog