Medlemskap reisearrangøren du velger MÅ ha!

Trygt reisevalg

  • OpplevVerden her representert på messen Reiseliv på Lillestrøm under trygge rammer og godt passet på :-)

OpplevVerden arrangerer spennende reiser over hele verden i fantastisk natur med høy "villmarks faktor". Vi har fokus på kvalitet og har sikkerhet som vårt absolutte første prioritet. Rutinerte reiseledere og guider gjør at reisene gjennomføres trygt selv om du er uerfaren og det skulle være din første villmarks reise utenlands. OpplevVerden har sikkerhet i høysete under reisen, men også preventiv sikkerhet med medlemskapene beskrevet under.

Vi er medlem av RGF, BraVO og PRN til fordel for deg som reisende. Medlemskapene garanterer deg mot økonomisk tap og sikrer deg en seriøs leverandør, samt reiser med høyt kvalitetsinnhold i alle ledd.

Medlemskap i Reisegarantifondet er lovpålagt for alle reisearrangører for å sikre deg mot økonomiske tap ved insolvens eller konkurs.

BraVO  (Bransjeforeningen for jakt-, fiske- og villmarksopplevelser) er en bransjeorganisasjon for seriøse reisearrangører av villmarksreiser som sikrer at arrangøren oppfyller foreningens strenge krav.

Pakkereisenemda kan gi råd eller fatte avgjørelser som kan være retningsgivende ved tvister etter avsluttet reise.

Totaliteten av disse medlemskapene gir deg maksimal beskyttelse ved reise med oss. I tillegge formidler vi reise-forsikring fra ledende forsikringsselskaper til deg, slik at du er beskyttet hvis uhell skulle oppstå.